مدرن سازان: قالب بتن | قیمت و خرید قالب فلزی بتن
  • تماس جهت خرید

اسپیسر آرماتور بندی

اسپیسر آرماتور بندی

اسپیسر آرماتور بندی. اصولا اجرای ساخت و ساز هایی بتنی نیازمند تجهیزات مختلفی می باشد. این تجهیزات در پروسه تکمیل کار و نیز مقاوم بودن آن نقش بسزایی دارند و موجب ایجاد یک سازه بسیار مقاوم  می کنند یکی از این تجهیزات که دارای اهمیت بسیار زیادی می باشد اسپیسر است، در واقع اسپیسر یک واژه انگلیسی به معنی فاصله گذار می باشد که از آن برای کاور کردن و ایجاد فضایی مناسب به جهت بتن ریزی استفاده میکنند تا مانع از زنگ زدگی و خوراندگی میلگرد ها در تمامی پلان ها بشود به طور کلی این اسپیسر ها موجب افزایش مقاومت و طول عمر سازه، افزایش سرعت اجررایی و دقت کار، کاهش هزینه ها این اسپیسر ها در ابعاد و اندازه های متنوع به دو صورت پلاستیکی و بتنی تولید می شوند

انواع اسپیسر آرماتور بندی

اسپیسر ها در سه نوع پلاستیکی و بتنی و فلزی عرضه میشوند که دارای انواع مختلفی در شکل های متنوع می باشند این اسپیسر ها هریک دارای کاربرد متفاوتی هستند که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.

اسپیسر های کفی

۱٫ اسپیسر هارد فیکس:  این یکی از محبوب ترین و پر فروش ترین نوع اسپیسر ها. اسپیسر هارد فیکس می باشد که دارای میزان باربری بسیار بالای در سازه های نسبتا سنگین می باشد که از آن در کف سازی استفاده میشود.

۲٫ اسپیسر مینی فیکس:  یکی از کاربردی ترین نوع اسپیسرها مینی فیکس است که از آن در میلگر های حداکثر قطر ۱۴ میلی متری به کار گرفته می شود.

۳٫ اسپیسر فلت فیکس:  اسپیسر فلت فیکس مناسب استفاده در سازه های است که از میلگردی با قطر حداکثر ۱۶ میلی متری استفاده میشود این اسپیسر ها دارای کفی صاف و مقاومی هستند

۴٫ اسپیسر ماکس فیکس:  یکی از اسپیسر های نیمه سنگین اسپیسر ماکس فیکس است. که برای ایجاد پوشش ۳۰ تا ۷۵ میلی متری موثر است از این اسپیسر ها در میلگرد های با قطر حداکثر ۲۲ میلی متری استفاده می شود

۵٫ اسپیسر دابل فیکس:  این اسپیسر ها به دلیل ساختار بسیار قوی مناسب استفاده در سازه های سنگین می باشند به طوری که میتوان از آنها در سازه های با قطر میلگرد ۳۲ استفاده کرد

۶٫ اسپیسر ساید فیکس:  اسپیسر ساید فیکس مناسب استفاده در سازه های نیمه سنگین در سازه های که از میلگر د حداکثر ۲۵ میلی متری استفاده میکنند مناسب است که میزان باربری ۲۰۰ کلیوی دارد.

۷٫ اسپیسر یوفیکس:  این اسپیسر ها دارای توان باربری نقطه ای ۲۰۰ کیلو گرمی هستند که دارای ساختار منحنی و بدون قفل کن هستند

اسپیسر های عمودی یا دیواری

۱٫ اسپیسر ویل فیکس:  این نوع از اسپیسر ها دارای ساختار کاملا متفاوت دایرا ای هستند که در سطوح عمودی مانند ستون ها و دیوار های یکطرفه و دو طرفه مورد استفاده قرار میگیرند.

۲٫ اسپیسر کیج فیکس:  از این اسپیسر در سطوح عمودی که از فشار های زیادی برخوردار است استفاده میشود که از مقاومت بسیار زیادی برخوردار است.

۳٫ اسپیسر ویل سان:  اسپیسر ویل سان که به آن اسپیسر خورشیدی نیز گفته میشود. که دارای ساختار دایره ای متفاوت است که بجای دندانه در بخش خارجی آن از حلال های منظم و دقیق استفاده شده است مناسب استفاده در سازه های با فشار متوسط می باشد.

اصلی ترین کاربرد اسپیسر ها

  1. مقاوم سازی و افزایش طول عمر سازه
  2. ایجاد فضای مناسب به جهت بتن ریزی
  3. جلوگیری از زنگ زدگی میلگرد ها
  4. استفاده در سر ستون ها به منظور تنظیم هر چهار طرف سر ستون به جهت بتن ریزی یکسان
  5. استفاده در اجرای قالب بندی صاف و میزان
  6. مانع از خوردگی میلگرد ها

قیمت اسپیسر آرماتور بندی به چه مواردی بستگی دارد

برای کسانی که قصد اجرای یک پروژه و خرید اسپیسر آرماتور بندی را دارند، در نظر گرفتن هزینه جزئی و کلی می تواند روی بودجه نهایی تاثیرگذار باشد. گاهی تغییر برخی از ابزارها مانند اسپیسر یا قالب بتن ریزی، تغییر محسوسی در هزینه ساخت و ساز و بودجه جاری یک ساختمان دارد. به همین دلیل، پیمانکاران سعی می کنند که قبل از اجرای هر پروژه اطلاعات دقیقی در مورد قیمت و شرایط آنها داشته باشند.

با این وجود، طبیعی است که قیمت اسپیسر آرماتور بندی تحت تاثیر فاکتورهای مختلف قرار گیرد که می توان در سه دسته کلی قرار داد:

 

اسپیسر آرماتور بندی

نوع اسپیسر آرماتور بندی

اسپیسر ها انواع مختلفی دارند و با توجه به محل کاربرد آنها، طراحی های متفاوتی هم برای آنها در نظر گرفته شده است. با در نظر گرفتن این موضوع، اسپیسر ها را می توان در دو گروه اسپیسر سطحی و اسپیسر عمودی قرار داد. اسپیسر های عمودی طراحی پیچیده تری دارند و به همین دلیل قیمت آنها بالاتر است. این در حالی است که اسپیسر های سطحی بیشتر به عنوان یک نگهدارنده ساده و با ابعاد کوچک تر استفاده می شود و این باعث می شود که قیمت آنها ارزان تر باشد. اسپیسرهای عمودی برای دیوار و ستون و همچنین فونداسیون و اسپیسر های سطحی برای بتن ریزی سقف و کف ساختمان مناسب هستند.

اندازه اسپیسر میلگرد

فاکتور دیگر در قیمت‌گذاری اسپیسرها، اندازه آن هاست. طبیعتاً هر چه حجم بتن ریزی ما در یک سازه بیشتر باشد، نیاز داریم که از اسپیسرهای آرماتور بندی بزرگتری استفاده کنیم. به همین دلیل اسپیسر باید توانایی تحمل وزن بیشتری داشته باشد و از مواد اولیه با استحکام بالاتری در آنها استفاده می شود. با توجه به این موضوع، باید بپذیریم که قیمت اسپیسر ۷ سانتی نسبت به اسپیسر های ۳ سانتی متری بیشتر است و نسبت به اسپیسر های ۱۰ سانتی کمتر است. البته باید در کنار این موضوع مسئله نوع متریال استفاده شده در ساخت اسپیسر را هم در نظر بگیرید.

جنس اسپیسر آرماتور بندی

آخرین موردی که به طور مستقیم روی قیمت اسپیسرهای آرماتور بندی تاثیر گذار است، نوع متریال استفاده شده برای ساخت اسپیسر است. در حال حاضر اسپیسر ها از جنس پلاستیک، جنس فلز، جنس بتن و جنس چوب هستند. اسپیسرهای پلاستیکی و اسپیسر های فلزی طرفداران بیشتری دارند و کاربرد آنها وسیع‌تر است. در نهایت اسپیسر های پلاستیکی به دلیل وزن سبک تر، قیمت پایین تر و همچنین تاثیر کمتر روی سازه های بتنی، بیشتر استفاده می شوند. قیمت اسپیسر های فلزی نسبت به سایر گزینه ها بیشتر است و اسپیسر های پلاستیکی به عنوان یک گزینه ارزان قیمت شناخته می شوند.

در کنار این موارد، فاکتور های جانبی دیگری مانند میزان دسترسی به اسپیسر ها، شرایط جغرافیایی و همچنین شرایط شرکت های فروشنده را در نظر بگیریم که به طور مستقیم و غیر مستقیم روی قیمت گذاری اسپیسر آرماتور بندی تاثیر می گذارند. اگر شما هم به فکر کسب اطلاعات دقیق تر در مورد قیمت این محصولات هستید و میخواهید در مورد شرایط خرید آنها بدانید، با ما در گروه مدرن سازان به عنوان یک شرکت تخصصی در حوزه ساخت و ساز تماس بگیرید.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.