مدرن سازان: قالب بتن | قیمت و خرید قالب فلزی بتن
  • تماس جهت خرید

نحوه ساخت جک سقفی

نحوه ساخت جک سقفی

مراحل و نحوه ساخت جک سقفی:

  • برش لوله جک سقفی
  • سوراخ کاری لوله بالا
  • جوشکاری (اتصال رزوه، کفی جک و صلیب جک)
  • کنترل کیفیت
  • رنگ کاری

برش لوله جک سقفی

در مرحله اول تولید جک سقفی باید مشخص کنیم که جک مورد نظرمان چه اندازه ای باید باشد، که با توجه به اندازه آن لوله های قسمت بالا و پایین جک را برش میزنیم. برای جک های ۳.۵ متر  که معمولا بیشترین استفاده را دارند، اندازه لوله بالا را ۲ متر در نظر میگیریم و اندازه لوله پایین را ۱/۵ متر در نظر می گیریم. این ابعاد جک سقفی را تا ارتفاع ۳۲۰ سانتی متر می شود مورد استفاده قرار داد.

بعد از آنکه اندازه لوله مشخص شد با استفاده از اره آتشی و یا دستگاه لوله بر برش لوله انجام شده و برای مرحله بعد که سوراخ زدن است آماده می شود.

سوراخکاری لوله جک سقفی

کاربرد سوراخ بر روی بدنه جک سقفی، میزان تنظیم ارتفاع آن است که توسط این سوراخ ها و رزوه جک سقفی این کار انجام می گیرد. فاصله سوراخ ها از یکدیگر ۱۲ سانتی متر و با قطر ۱۴ میلی متر است، این سوراخ ها توسط دریل مگنتی و مته ۱۴ یا ۱۶ ایجاد می شوند.

هنگام سوراخ زدن پریسه هایی در اطراف سوراخ ایجاد می شوند که حتما در مرحله کنترل کیفیت و قبل از رنگ کاری توسط سنگ فرز یا هر دستگاه دیگری باید رفع شوند. وقتی این پریسه ها بر روی لوله باقی می ماند موقع استفاده امکان آسیب زدن و زخمی کردن دست وجو.د دارد و همچنین باعث گیر کردن آن موقع باز و بسته کردن به قسمت لوله مادگی می شود.

صلیب جک ساختمانی چیده شده در کارخانه.

جوشکاری جک سقفی

قسمت هایی مانند رزوه یا همان پیج جک،کفی جک و صلیب جک با استفاده از جوش به همدیگر وصل می شوند. نوع جوشکاری در این مرحله از اهمیت بالایی برخوردار است، بهترین حالت این است که با استفاده از جوش co2 جوشکاری انجام شود ولی اگر با جوش معمولی هم به خوبی جوشکاری شود، می تواند کیفیت خوبی داشته باشد.

رزوه جک سقفی در وسط جک قرار میگیرید که بالای لوله مادگی می باشد. کفی جک در قسمت انتهایی جک قرار می گیرد . صلیب جک در قسمت بالایی جک سقفی جوش داده می شود.

 

کنترل کیفیت

در فرآیند تولید احتمال خطا و مشکل وجود دارد، کنترل کیفیت برای جلوگیری از خروج محصول بی کیفیت و مشکل دار از کارخانه، مرحله کنترل کیفیت قرار داده می شود تا محصول نهایی که دست مشتری میرسد، با کیفت بالا و بی نقص باشد.

کنترل کیفیت در فرآیند تولید جک سقفی، مواردی مانند اندازه جک ها، جوشکاری ها، کیفیت رزوه ها، کیفیت کفی جک، اندازه صلیب و ابعاد آن و همچنین پریسه گیری سوراخ جک ها را مورد بررسی قرار می دهد و در صورت مشکل و ایراد آن را برطرف کرده و بعد برای رنگ کاری ارسال می کند.

رنگ کاری جک سقفی

برای اینکه جک ها ظاهری زیبا داشته باشند و همچنین برای جلوگیری از زنگ زدگی، رنگ کاری جک ها انجام می شود. آخرین مرحله از مراحل ساخت جک سقفی رنگ کاری می باشد، پس از رنگ کاری جک ها، چند ساعت زمان نیاز است تا رنگ خشک شود، پس از آن می شود بارگیری و ارسال کرد.

رنگ کاری در دو حالت با استفاده از پمپ رنگ (پیسوله) و وان رنگ انجام می شود. در حالت اول با استفاده از پمپ باد و پیسوله رنگ را بر روی جک ها اسپری می کنند که در این حالت برای اینکه پوشش و کیفیت خوبی داشته باشد چند بار این کار تکرار می شود. در مرحله دوم جک در داخل وان پر از رنگ قرار داده می شود.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.