مدرن سازان: قالب بتن | قیمت و خرید قالب فلزی بتن
  • تماس جهت خرید

قالب بتن دیوار

قالب بتن دیوار

قالب فلزی بتن دیوار مدولار

قالب بتن دیوار مدولار در ابعاد و اندازه‌های گوناگونی تولید و عرضه می‌شود که می‌توان از آن در انواع پروژه‌ها استفاده کرد. قالب‌های مدولار با توجه شکل، اندازه و کاربردشان انواع مختلفی دارند. قالب بتن دیوار، قالب ستون، قالب پله، قالب قوسی، قالب فونداسیون، قالب فلزی بتن، قالب کج، قالب تسمه‌ای، قالب لبه، خم و دوبل از انواع این نوع قالب هستند.

ابعاد و اندازه قالب مدولار، می‌تواند با توجه به خواسته مشتری در ابعاد دلخواه تولید شود. قالب مدولار به خاطر تنوع بالایی که دارد از آن برای قالب‌بندی قسمت‌های مختلف سازه استفاده می‌شود. در کل این قالب‌ها ابعاد ثابتی دارند و از ارتفاع ۱، ۱٫۵ و ۲ متر و عرض بین ۱۰ تا ۵۰ سانتی‌متر برخوردار هستند و به شکل استاندارد ساخته و عرضه می‌شوند. در حال حاضر، تجهیزات قالب‌بندی بتن به عنوان بهترین جایگزین برای تخته و چوب شناخته شده‌ است.

سیستم قالب‌بندی مدولار بسیار اقتصادی است زیرا در اجرای کل سازه‌های بتنی همچون دیوارهای یک‌طرفه و دوطرفه، ستون، تیر، فونداسیون، شناژ، سقف، کف و دال کارایی دارد. پانل‌های قالب فلزی مدولار را می‌توان به‌راحتی توسط پین و گوه و سایر اتصالات قالب بتن به هم وصل یا از هم متمایز کرد. قالب بتن مدولار برای دفعات مکرر قابل استفاده است. زاویه‌های قالب‌های مدولار ۹۰ درجه هستند.

یک قالب مدولار متشکل از چهار تسمه پانچ شده در لبه تسمه‌های سخت کننده و یک ورق رویه است. کل این قطعات از جنس فولاد هستند. ورق رویه ضخامت ۳ میلی‌متری دارد و در برخی قسمت‌ها توسط تسمه‌های سخت‌کننده محکم شده است. همچنین اتصال قطعات قالب‌ها به هم و به پشت‌بندها را فراهم می‌کنند. سازه‌های ساخته شده با قالب فلزی بتن مدولار، بسیار شیک و مقاوم بوده و از عمر بالایی برخوردار هستند.

قالب بتن دیوار خاص

قالب بتن دیوار خاص بیشتر در سازه‌هایی کاربرد دارد که نمی‌توان از قالب‌های ساده برای آن‌ها استفاده کرد. قالب‌های بتنی خاص انواع مختلفی دارند. قالب فلزی خاص، نیوجرسی، قالب قطعات بتنی از قبل آماده شده، قالب خاص بتن، تیر برق، قالب خاص جدولی بتنی، قالب بتن خاص، مقاطع مدور، قالب خاص، منهول، گرد، قالب خاص ستون و سرستون از جمله این موارد هستند که توسط شرکت‌های مختلف طراحی و ساخته می‌شوند. در واقع قالب بتن خاص در شکل‌ها و اندازه‌های معین برای سازه‌های به‌خصوصی تولید و ایجاد می‌شود. این نوع قالب در سازه‌های شیبدار، قوسی شکل با برجستگی و فرورفتگی و یا زاویه‌دار کارایی دارد. ضخامت ورقه‌های قالب بتن خاص تا ۸ میلی متر است و از این قالب برای قطعات با زاویه غیر از ۹۰ درجه استفاده می‌شود.

قالب بتن‌ خاص ابعاد مشخصی ندارند و از آن‌ها در قطعات و ساخت‌وسازهای خاص استفاده می‌شود. این مدل از قبل پیش ساخته نیست و در زمان بتن ریزی با حجم زیاد و یکدست بر روی قطعات با ابعاد بالا کارایی دارد. این نوع قالب‌ها طبق نظر مشتری طراحی و تولید می‌شوند و با توجه به معماری سازه و نقشه آن به شکل‌های منحنی، مثلث، متوازی الاضلاع، چند ضلعی قابل سفارش هستند.

قالب بتن دیوار خاص پیش ساخته طرح نیوجرسی

نحوه اجرای قالب بتن دیوار

نحوه اجرا قالب فلزی بتن دیوار باید طبق اصول خاصی انجام گیرد. برای ایجاد نظم در سازه، بتن را قالب‌بندی می‌کنند. قالب‌بندی یکی از مهم‌ترین مراحل در اجرای سازه‌های بتنی است. قالب‌بندی بتن‌ها را در دو دسته خاص و مدولار تقسیم‌بندی می‌کنند. در صورتی که برای قالب‌بندی بتن فقط از قالب‌های مدولار استفاده کنند به آن قالب‌بندی مدولار و اگر از قالب‌هایی غیر از مدولار استفاده نمایند به آن قالب‌بندی خاص می‌گویند.

انجام قالب‌بندی در چند مرحله قابل انجام است؛ از جمله این موارد اجرای پاشنه بتن، آماده کردن قالب، تمیز نمودن قالب، انجام روغن‌کاری، متصل کردن قالب و تراز نمودن آن هستند. تمامی این مراحل در ستون، دیوار، سقف، تیر و فونداسیون به هم شباهت دارند ولی گاهی اوقات در بعضی از موارد احتمال دارد، تفاوت‌هایی باشد برای مثال در قالب‌بندی دیوار قالب‌ها به شکل یکپارچه نصب می‌شوند تا پخش بتن در دیوار به شکل یکنواخت باشد.

قالب‌بندی بتن باید با توجه به شرایط خاصی انجام گیرد تا محصولی باکیفیت و مورد پسند به دست آید. در ابتدا باید قطعات بتن به شکل محکم و بدون داشتن هیچ‌گونه درز و شکافی به هم اتصال یابند. قالب‌بندی در عملکرد سازه اهمیت بسیار زیادی دارد و باید از قالب‌هایی با کیفیت بالا و مرغوب استفاده کرد تا کیفیت بتن بعد از بتن‌ریزی حفظ شود. اتصالات قالب‌بندی حتماً باید محکم باشد و با توجه به جنس قالب انتخاب شود. انجام عملیات قالب‌بندی باید توسط افراد خبره و باتجربه صورت گیرد و تحت نظارت مهندسان عمران باشد تا خسارت و هزینه دوباره ایجاد نکند.

قیمت قالب دیوار مدولار و قالب دیوار خاص

قالب بتن دیوار مدولار از محبوب‌ترین و پرفروش‌ترین انواع قالب در صنعت ساختمان است و به خاطر داشتن مواد اولیه مرغوب و ضخامت مناسب قیمت مقرون به‌صرفه‌ای دارد. نصب و اجرای این نوع قالب‌ها بسیار راحت است و از آن‌ها می‌توان بارها استفاده کرد. قیمت انواع قالب‌های بتنی بر اساس نوع ورقه‌ای که در تولید آن‌ها به کار برده می‌شود، قیمت‌های متفاوتی دارند. قالب‌های بتنی خاص نسبت به سایر قالب‌ها قیمت بیشتری دارند زیرا مدت زمان تولید آن‌ها بیشتر است و تولید آن به نقشه و جزئیات بیشتری نیاز دارد.

قیمت قالب‌های بتنی مدولار و خاص به عواملی همچون ابعاد قالب، نوع ماده اولیه، طرح قالب، ضخامت ورق، مدل ورق، کارخانه تولیدی و وزن آن بستگی دارد و برای قالب‌های سفارشی، هزینه نسبت به قالب‌های از قبل آماده شده بیشتر است و علت آن به خاطر استفاده از تجهیزات بیشتر و هزینه نیروی کار است. در هنگام خرید قالب‌های پیش‌ساخته بتنی باید به اندازه دقیق قالب، کیفیت، نوع پروژه عمرانی و طرح روی بدنه دیوار توجه داشت و آن را از مراکز معتبر خریداری کرد.

برای اطلاع از قیمت دقیق و به‌روز انواع قالب‌های بتنی مدولار و قالب‌های بتنی خاص با کارشناسان در ارتباط باشید.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.